Type E

Riante standswoning met 5 slaapkamers

Bent u op zoek naar een royale stadswoning met veel slaapkamers? Of maakt u op de tweede verdieping een sportruimte en thuiswerkkantoor? Dat kan allemaal in de woningen van type E. Door de uitvoering met een plat dak heeft u drie volledige woonlagen en maar liefst vijf (!) slaapkamers.

Op zoek naar een woning die groots, licht en modern oogt? Dan is Type E misschien wel de perfecte match. Het industriële verleden ziet u terug in de karakteristieke voorgevels met donker metselwerk en de lichte kozijnen met roedeverdeling. Kook de lekkerste maaltijden in uw open keuken met inbouwapparatuur en lounge op zonnige dagen in uw heerlijke tuin. Aan ruimte geen gebrek met drie slaapkamers op de eerste verdieping en twee slaapkamers op de tweede verdieping.

De instapklare huurwoning is uitstekend geïsoleerd en voorzien van de meest recente technologie: het dak is bedekt met zonnepanelen. De warmtepomp en de vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Bovendien zijn de woningen helemaal woonklaar: de woning is al voorzien van vloer- en wandafwerking. Enige wat nog ontbreekt is uw persoonlijke styling.

Type E

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping