Type D

Van alle gemakken voorzien

Ruim, instapklaar en milieubewust: Type D biedt het allemaal. Deze energie-nota-nul tussenwoning heeft een beukmaat van 5,70 meter waardoor alle vertrekken in de woning ruim en comfortabel zijn.

Kiest u voor Type D, dan kiest u voor luxe en ruimte. De woning telt een mooie living met open keuken, drie slaapkamers en een fijne tuin waar u heerlijk in kunt genieten. De keuken van de woning wordt met alle denkbare apparatuur opgeleverd – koken was nog nooit zo ontspannen! Ook de badkamer is luxe afgewerkt met onder andere een wastafel met onderkast, handig voor het opbergen van toiletspullen. De ruime zolderverdieping kunt u naar eigen smaak inrichten als studeer- of werkruimte. Tevens treft u hier het aansluitingspunt voor de wasmachine.

De instapklare huurwoning is uitstekend geïsoleerd en voorzien van de meest recente technologie: de daken zijn aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen. De warmtepomp en de vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Bovendien zijn de woningen helemaal woonklaar: de woning is al voorzien van vloer- en wandafwerking. Enige wat nog ontbreekt is uw persoonlijke styling.

Type D

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping