Type C

Hoekwoning met dwarskap

Deze energie-nota-nul hoekwoning is ‘groen’ én zeer ruim, met maar liefst 131 vierkante meters woonoppervlakte tot uw beschikking.

Beleef fijne momenten in deze hoekwoning met een beukmaat van 5,70 meter. De riante living kenmerkt zich door een fijne zithoek met plek voor een grote bank, een heerlijke fauteuil en een open keuken. Kook heerlijke maaltijden in uw open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Verder telt de woning drie slaapkamers en is de badkamer luxe afgewerkt met sanitair van Villeroy & Boch.
Bovendien kenmerkt de woning zich door de dwarskap! Naast een mooie uitstraling, biedt deze kap ook extra ruimte op zolder voor eventueel een ruime speel- of werkkamer. Tenslotte heeft u niet één, maar twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein!

De instapklare huurwoning is uitstekend geïsoleerd en voorzien van de meest recente technologie: de daken zijn aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen. De warmtepomp en de vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Bovendien zijn de woningen helemaal woonklaar: de woning is al voorzien van vloer- en wandafwerking. Enige wat nog ontbreekt is uw persoonlijke styling.

Type C

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping