KOM IK IN AANMERKING VOOR EEN HUURWONING?

Huurvoorwaarden

Bent u enthousiast geworden na het zien van de woningen en wilt u dolgraag huren in Noackbuurt? Check dan eerst of u in aanmerking komt! Om te kunnen huren moet u immers voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle type huurwoningen.

Zo worden de huurovereenkomsten gesloten voor een periode van minimaal twee jaar. Daarnaast is de huurdersnorm vastgesteld op een bruto maandinkomen van minimaal vier maal de huurprijs. Dit betekent dat wanneer u een woning wilt huren van € 1.100,- per maand, u minimaal een bruto maandinkomen moet hebben van 4 x € 1.100,- = € 4.400,- . Onder maandinkomen verstaan wij; uw maandinkomen inclusief uw vakantiebijdrage en eventuele vaste toeslagen! Het inkomen van uw partner mag u natuurlijk meenemen in deze berekening. Do the math!

De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt plaats via een zogenaamde 'credit check'. Daarvoor moeten wij een aantal van uw persoonlijke gegevens, zoals een geldige legitimatie, maandelijkse inkomsten en de huidige woonsituatie kunnen inzien. Een overzicht van de benodigde documenten en een toelichting op de voorwaarden vindt u hier.

* De eenmalige borg bedraagt bij alle appartementen minimaal één maal de maandhuur.

Voldoet u niet direct aan de eisen of twijfelt u over uw situatie? Dan kan ons verhuurteam uw persoonlijke situatie beoordelen.

Verhuurteam Noackbuurt
NMG Vastgoed BV
088-2007030
Noackbuurt@nmg.nl