48 luxe koop- en huurwoningen in Soesterkwartier

Noackbuurt | Amersfoort

Aan de Soesterweg in Amersfoort ontstaat een luxe, kleinschalig nieuwbouwplan met 48 duurzame eengezinswoningen.

Deze energie-nota-nul koop- en huurwoningen zijn onderverdeeld in diverse typen met voor ieder wat wils: een hoekwoning of een tussenwoning? Een woning met zadeldak, dwarskap of toch extra ruim met een plat dak?

De woningen worden gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Energie-nota-nul: het levert zoveel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben! In Noackbuurt woont u heerlijk comfortabel in een wijk die klaar is voor de toekomst.

De inschrijving voor de koop- en huurwoningen is gesloten.

Van alle comfort voorzien

16 luxe koopwoningen

De 16 energie-nota-nul koopwoningen worden aan de Soesterweg gebouwd en zijn onderverdeeld in 4 hoekwoningen met dwarskap en 12 tussenwoningen. Met een woonoppervlak vanaf maar liefst 126 m2 tot 131 m2 zijn de woningen lekker ruim.

En als u de sleutel krijgt, kunt u meteen verhuizen: uw woning is al helemaal klaar!

De 16 koopwoningen hebben een koopprijs vanaf € 499.500,- v.o.n.

Ik heb interesse in een koopwoning

Diverse typen eengezinswoningen

32 comfortabele huurwoningen

De huurwoningen zijn onderverdeeld in diverse typen en afmetingen: voor ieder wat wils. Ook deze eengezinswoningen worden duurzaam gebouwd en worden woonklaar opgeleverd. Energie-nota-nul: het levert zoveel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben!

Huurprijzen vanaf € 1.325,- per maand

Ik heb interesse in een huurwoning

Duurzaam wonen

Energie-nota-nul

Alle woningen zijn voorzien van een duurzame warmtepomp, comfortabele vloerverwarming, PV-zonnepanelen en zijn gasloos. U bent klaar voor de toekomst!

Deze duurzame energie-nota-nul woningen zijn een product van MorgenWonen. Meer informatie over dit concept vindt u op www.morgenwonen.nl.

Naar de website van MorgenWonen

Voel u thuis

De Noack was een groot fabriekscomplex in de stijl van de Amsterdamse School dat in 1917 werd gebouwd voor de Koninklijke Noack, een producent van fijne vleeswaren en vleesconserven.
Nu wordt deze unieke locatie omgetoverd tot de Noackbuurt, een fijne groene woonwijk in Amersfoort waar wonen, werken, cultuur en ontspanning prima samengaan.

Duurzaam en comfortabel wonen in een wijk met een centrale ligging. De gezellige binnenstad en station Amersfoort zijn dichtbij!

CONTACT

NMG Wonen
Informatie over koopwoningen: 088 200 70 10
Informatie over huurwoningen: 088 200 70 30
e-mail: noackbuurt@nmg.nl
www.nmgwonen.nl

Team Snijders
telefoon: 0548 540 045
e-mail: info@teamsnijders.nl
www.teamsnijders.nl

Mail direct